Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Extra Veiligheidsavond

Extra Veiligheidsavond

Politie, brandweer en gemeente Papendrecht organiseren samen een informatieve en onderhoudende bijeenkomst over veiligheid. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar.

Diverse aspecten van veiligheid komen aan bod. Niet alleen zijn alle hulpdiensten aanwezig, maar ook vertegenwoordigers van Whatsappgroep Veilig Papendrecht, PuurPapendrecht.nl, Hartveilig wonen en Burgernet. Verder wordt er een nieuwigheidje gepresenteerd: een DNA-kit voor uw auto, fiets of kostbare spullen in huis.

Aanmelden
Stuur uiterlijk 2 november een mail naar wijkgerichtwerken@papendrecht.nl met uw naam, adres en aantal personen. Als u niet de mogelijkheid hebt om te mailen, bel dan naar het 5-cijferig nummer 14078 van de gemeente, de telefoniste schrijft u in. De inschrijvingen worden verwerkt op datum en tijd van binnenkomst.

Wanneer?
4 december 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht, politie en brandweer
wijkgerichtwerken@papendrecht.nl
Locatie:
wordt later bekend gemaakt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.