Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaashuis is open

Sinterklaashuis is open

Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn eigen plek in Papendrecht. Nadat de Sint aangekomen is op 18 november, trekt hij zich af en toe terug op zijn eigen plek in het oude pand van terStal op winkelcentrum de Meent. (Zijn huis is dit jaar tegenover Kippie)

Vandaag is het Sinterklaashuis openen. Alle kinderen zijn welkom om een kijkje te nemen. Kom jij ook?

Wanneer?
2 december 2017 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Winkelcentrum de Meent
Locatie:
oude pand van terStal, tegenover Kippie
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.