Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Herfstmarkt in Het Palet

Herfstmarkt in Het Palet

Vandaag is er weer Herfstmarkt in de tuin van Het Palet. Samen met tientallen vrijwilligers wordt de Herfstmarkt een gezellige dag, die niet alleen geld oplevert, maar ook mensen in contact brengt met elkaar.

Er zijn pannenkoeken, er zijn spelletjes en je kunt je geluk proberen bij het rad van avontuur.

Er worden mooie goed bruikbare artikelen aangeboden, dus kom even snuffelen.

Wanneer?
9 september 2017 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
Woongroep Het Palet
078-6153596
Locatie:
Vincent van Goghlaan 505
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.