Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie-dag beeldhouw- en schilderlessen in september

Informatie-dag beeldhouw- en schilderlessen in september

Op vrijdag 25 augustus kan men informatie krijgen over beeldhouwen- en schilderlessen in Papendrecht. De lessen starten in september in blokjes van 5 lessen. Tevens kan men een indruk krijgen over wat er allemaal mogelijk is in stijlen en materialen.

Er worden ochtend, middag en avondlessen gegeven voor volwassenen en kinderfeestjes. De informatie vindt plaats van 14.00-16.00 uur en van 19.00-21.00 uur in het wijkgebouw "De Kooyker" aan de Pieter Zeemanlaan 37a in Papendrecht.
Overige info/aanmelden kan via: 06-174 90 971. http://beeldhouwenenschilderen.weebly.com

Wanneer?
25 augustus 2017 van 14.00 tot 21.00 uur
Organisator
De Kooyker
Locatie:
Pieter Zeemanlaan 37a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.