Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Midzomerboekenmarkt bij Excelsior

Midzomerboekenmarkt bij Excelsior

Op vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli as. vindt de Midzomer-boekenmarkt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht; de grootste indoor boekenmarkt van de regio.
Het aanbod is heel divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook LP’s, CD’s en DVD’s. Zowel boeken voor de vakantie als DVD’s voor de regenachtige vakantiedagen.

Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken en Excelsior biedt de bezoekers de mogelijkheid tussendoor een kop koffie/thee te kopen en een praatje te maken aan de gezellige bar in het verenigingsgebouw, Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht). De boekenmarkt is op vrijdag 21 juli toegankelijk van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 22 juli van 09.00 tot 14.00 uur.

Wanneer?
22 juli 2017 van 09.00 tot 14.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.