Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerfeest voor Kika

Zomerfeest voor Kika

Vandaag wordt er in de Speeltuin De Zonnebloem een spetterend Zomerfeest voor kinderen georganiseerd. Tussen 11:00 uur en 15:00 uur kunnen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar diverse Hollandse spelletjes spelen, geschminkt worden, pannenkoeken versieren, gefotografeerd worden door een professionele fotograaf of zich een nieuw kapsel laten aanmeten door een kapster (na goedkeuring van vader of moeder).

Natuurlijk is het voor de ouders ook een Zomerfeest. Voor hun staan er hapjes en drankjes klaar. Deze dag wordt georganiseerd door Kypad (Kiwanis Young Professionals Alblasserwaard Drechtsteden), een serviceclub die zich richt op het ondersteunen van goede doelen voor kinderen. De volledige opbrengst van het Zomerfeest zal dan ook worden geschonken aan Stichting Kika.

De toegang van de Speeltuin is deze dag gratis, maar om deel te nemen aan alle leuke activiteiten dient een stempelkaart ter waarde van 5,- euro te worden gekocht.  Ooh en niet vergeten: er is ook een kinderdisco!

Wanneer?
8 juli 2017 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
Kypad
info@kypad.nl
Locatie:
Speeltuin de Zonnebloem, Lisbloemstraat (achter de Sterflat)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.