Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Picknick voor statushouders en hun (taal)maatjes

Picknick voor statushouders en hun (taal)maatjes

De Stichting Interkerkelijke Hulp Vluchtelingen Papendrecht (SIHVPa) houdt vandaag (is verzet door slechte weersvoorspellingen) haar jaarlijkse picknick voor statushouders en hun (taal)maatjes. De ontmoeting vindt van 11.30 tot 14.00 uur plaats in het Vondelpark. Het is gebruik dat elke deelnemer wat lekkers meebrengt voor de picknick.

Wil je ook komen en heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan voor 20 juni via email. Neem iets mee om op te zitten en wat eten. Dan maken we er met elkaar een fijne picknick van!

Op dit moment zijn ruim veertig (taal)maatjes gekoppeld aan statushouders(gezinnen) in Papendrecht. Nieuwe maatjes zijn van harte welkom; er is namelijk een wachtlijst. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
8 juli 2017 van 11.30 tot 14.00 uur
Organisator
SIHVPa
coordinator@sihvpa.nl
Locatie:
Vondelpark, hoek Veerweg/Vondellaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.