Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomer Pleinconcert Excelsior

Zomer Pleinconcert Excelsior

Vandaag gunt Excelsior Papendrecht de liefhebbers van muziek een kijkje in de veelzijdige muzikale keuken tijdens het jaarlijkse Zomer Pleinconcert, waar alle groepen en orkesten van Excelsior van zich zullen laten horen.

Waar?         Op het schoolplein bij het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan / Jacob Catslaan (t.o. de Opel Centrale).
Wanneer?  Donderdag 06 juli om 19.00 uur.
Toegang?  gratis!

Wanneer?
6 juli 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
Locatie:
verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan / Jacob Catslaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.