Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerwandeling Kruiden

Zomerwandeling Kruiden

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is de verbinding tussen de Randstad en het “GROENE HART”. In het jonge Alblasserbos ligt een oud moerasbosje en is één van de weinige binnendijkse grienden aanwezig. In de educatieve tuin is een aantal landschapselementen, die
kenmerkend zijn voor onze Waard. 

U kunt met ons, al speurende "planten, zoogdieren, vogels, amfibieën en insecten" ontdekken.

Verzamelen bij het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1. 
Uw gids is Annechien de Canne

Informatie vind u op de website
Graag aanmelden via info@nvwa.eu

Wanneer?
1 juli 2017 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
0184-412618
info@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.