Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Italiaanse markt op het Marktplein

Italiaanse markt op het Marktplein

Winkelcentrum De Meent te Papendrecht organiseert een Italiaanse Markt. Van donderdag 29 juni tot en met zaterdag 1 juli is het Marktplein geheel in Italiaanse sfeer ingericht!

Men kan een kijkje nemen bij de diverse kraampjes en streekproducten uit de verschillende Italiaanse provincies kopen. Aan gezellige lange tafels kan worden gesmuld van verschillende soorten pasta. Kaasliefhebbers kunnen genieten van de gorgonzola, de bekende blauwschimmelkaas uit Noord-Italië. En wat te denken van porchetta, het bekende opgerolde varkensvlees met kruiden uit de oven? Uiteraard ontbreekt ook de salami niet. Kom proeven en genieten en neem alvast een voorschotje op de vakantie!

Ook aan de kinderen is gedacht. Ze mogen zich gratis laten schminken. Op de zaterdag zorgen de broers Carmelo en Giuseppe met hun optredens voor extra veel sfeer. Zij zijn geboren op het eiland Sicilië en weten met hun authentieke Italiaanse muziek ongetwijfeld de juiste snaar te raken.

Ten slotte kan men tegen inlevering van een coupon tijdens de Italiaanse Markt een gratis bol ijs krijgen bij Gebo Gelato Papendrecht en Arthur Tuytel (op = op).

Wanneer?
Van 29 juni 2017 00.00 uur tot 1 juli 2017 00.00 uur
Organisator
Wc de Meent / Il Mercanto
Locatie:
op het Marktplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.