Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samenloop voor hoop

Samenloop voor hoop

SamenLoop voor Hoop is 24 uur in estafette wandelen voor kankeronderzoek. Maar de SamenLoop voor Hoop is ook: dierbaren herdenken die aan kanker zijn overleden, dierbaren steunen die nu worstelen met kanker én vieren dat steeds meer mensen kanker overleven. 

In 2017 vindt de tweede SamenLoop in Papendrecht plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni op de Markt. Teams uit Papendrecht, maar zeker ook van buiten Papendrecht zijn van harte welkom om deel te nemen! Meld je aan via de website.

Bezoek de website regelmatig voor het laatste nieuws of volg via Facebook

Wanneer?
Van 23 juni 2017 00.00 uur tot 24 juni 2017 00.00 uur
Organisator
SamenLoop voor Hoop
Locatie:
Op de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.