Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... Jos de Bie

Koffie met ... Jos de Bie

Jos de Bie is werkzaam als vrijwilliger bij de molens in Kinderdijk. Tijdens deze koffie met zal hij jullie meer vertellen over de molens en welke werkzaamheden hij hier doet. Schuif gezellig aan voor een lekkere kop koffie of thee.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 20 juni
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: bibliotheek Papendrecht
Prijs: gratis

Wanneer?
20 juni 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
BWI / Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.