Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Empathisch luisteren en feedback geven

Lezing Empathisch luisteren en feedback geven

Ontdek hoe je werkelijk gehoord kunt worden
Maak kennis met een andere manier van communiceren en ontdek hoe je echt gehoord kunt worden.

In deze interactieve lezing staat feedback geven centraal. Je krijgt een indruk van hoe jij je kunt uitspreken, op een manier dat je de verbinding met de ander behoudt. Ook op het moment dat een gesprek een minder positieve wending neemt, wil je deze verbinding behouden met empathie en compassie voor jezelf en de ander.

De lezing is gebaseerd op het gedachtegoed van Marshall Rosenberg’s Geweldloze communicatie, ook wel genoemd verbindende of compassievolle communicatie, omdat dit de effecten zijn van deze toepassing.

Ben je benieuwd naar dit gedachtegoed en welke meerwaarde dit jou biedt, kom dan naar de lezing. Aanmelden kan via de website.

Praktische informatie
Datum: maandag 19 juni
Tijd: 20.00 - 22.00
Locatie: Bibliotheek Papendrecht

Toegang: gratis, aanmelden via de website

Wanneer?
19 juni 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.