Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kids Fun Middag in het zwembad

Kids Fun Middag in het zwembad

Zaterdag 17 juni as organiseert het Sportcentrum i.s.m. Wasko en Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht een leuke Kids Fun Middag op de ligweide van het zwembad. 

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur springen op de springkussens, meedoen aan een Free Style Demo Breakdance, diverse sport-activiteiten in de voetbalkooi of in het water meedoen met Aqua Fun, Glijbaan-Race of Kennismaken met Snorkelen. Verder ligt er een lange mat in één van de baden en zal DJ Yaro (van de Kinderdisco) deze middag lekkere muziek draaien!

Het zwembad is 17 juni vanaf 10.00 uur open (tot 17.00 uur) en de entree bedraagt de normale prijs deze dag (U betaalt dus niets extra's).    

Wanneer?
17 juni 2017 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
het Sportcentrum, Wasko en Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht
Locatie:
Het zwembad, Burgemeester Keijzerweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.