Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Knutselen met als thema Vaderdag

Knutselen met als thema Vaderdag

Vaderdag is alweer om de hoek en dus gaan we op de Papenhoeve voor alle papa’s een verrassing maken. We gaan iets heel nuttigs knutselen en dit gaan we leuk inpakken in een zelfgemaakt tasje.

Woensdagmiddag 14 juni tussen 13.30 tot 15.30 gaan we aan de slag. De kosten bedragen €0,50 voor het knutselen en dit is inclusief een glas limonade.’’ I.v.m. met de aanschaf van materialen ontvangen wij graag uw aanmelding, dit kan via de telefoon of bij het buffet.

Wanneer?
14 juni 2017 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Kinderboerderij de Papendhoeve
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.