Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt bij de Zonnebloem

Rommelmarkt bij de Zonnebloem

Vandaag is er een rommelmarkt bij Speeltuinvereniging de Zonnebloem.

U kunt uw spullen voor de rommelmarkt het hele jaar inleveren. Dit kan tijdens de openingstijden van de speeltuin of tijdens het winterseizoen op maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur, woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur of op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

Er worden geen meubels aangenomen; geen tafels, stoelen, kasten, banken en bedden.
Meer informatie op de website.

Wanneer?
10 juni 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging 'De Zonnebloem'
Locatie:
Clubgebouw aan de Lisbloemstraat (achter de Sterflat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.