Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IVN Kinderactiviteit: IVN Slootjesdag .

Wat blijft het toch heerlijk dat scheppen in het water met een net. Maar nog mooier wordt het als er allerlei verschillende dieren in dat slootwater zitten. Naast het scheppen in de sloot zijn er ook nog andere water activiteiten. De ochtend duurt van 10.00-12.00 uur.

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Jullie worden
ontvangen in het Streek natuurcentrum van de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via
scholen@nvwa.eu.

Wanneer?
10 juni 2017 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
scholen@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.