Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert Rivas Aangenaam Goud

Koffieconcert Rivas Aangenaam Goud

Rivas Aangenaam Goud met vandaag:

  • Sjaak Bakker (dwarsfluit) en
  • Jolande Staat (piano). 

Sjaak Bakker studeerde dwarsfluit aan de conservatoria van Utrecht en Rotterdam bij Peter van Munster, Raymond Delnoye en Jo Hagen. Volgde masterclasses bij Peter Lukas Graf en James Galway. Hij was als docent werkzaam bij de stichting ToBe en is nu verbonden aan de Hoekschewaardse Muziekschool. Daarnaast heeft hij een dwarsfluitpraktijk in Dordrecht en is hij uitvoerend actief in kamermuziekensembles.

Jolande Staat studeerde piano bij Liana Serbescu aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Volgde masterclasses bij o.a. Rian de Waal en Günther Reinhold. Zij heeft bijna 20 jaar een eigen lespraktijk in Dordrecht. Naast het docentschap houdt zij zich bezig met het begeleiden van andere instrumentalisten. Tevens is zij mede-oprichter van en bestuurslid bij de stichting Jong Pianotalent Drechtsteden.

Tijdens dit koffieconcert staan (licht) klassieke werken van diverse componisten op het programma, zoals: Bach (Siciliano), Schumann (Romance), von Gluck (Reigen seliger Geister), Bizet (Habanera), Elgar (Salut d’ amour). Daarnaast kunnen de luisteraars genieten van Ierse/Engelse volksmuziek.

Verse koffie en thee staan klaar vanaf 10:00 uur.

Muzikanten die belangstelling hebben om in het volgende seizoen één van de koffieconcerten te verzorgen kunnen zich opgeven via rivaskoffieconcerten@gmail.com

Wanneer?
10 juni 2017 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Zorgcentrum De Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.