Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijnproeverij in Sportcentrum

Wijnproeverij in Sportcentrum

Vrijdagavond 9 juni organiseert wijnhandel de Barossa een wijnproeverij in het horeca gedeelte van Sportcentrum Papendrecht. De Barossa is een startup van Papendrechters Marc Commandeur en Niels van Heteren. Met deze wijnproeverij willen zij zichzelf presenteren aan het Papendrechts publiek.

Er zullen tientallen wijnen geopend zijn, van zomerse witte wijnen tot een prachtige vintage port. De wijnen zijn uit de gehele wereld en er zullen een paar hele bijzondere flessen tussen staan, zoals een prachtige 15 jaar oude witte wijn uit de Elzas. Uiteraard kunnen de flessen besteld worden.

De twee Papendrechters willen verder dat het vooral een smaakvol en gezellig avondje uit word dat lekker dicht bij de deur is voor de mensen uit Papendrecht en de omgeving. Zij hopen in de toekomst nog veel meer van dit soort avonden te organiseren.De deuren gaan om 18:30 open en de avond duur tot ongeveer 22:00.

De entree bedraagt 5,- euro p.p. en u kunt zich aanmelden via de website of via email. 

Wanneer?
9 juni 2017 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Barossa
info@debarossa.nl
Locatie:
Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.