Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startersmiddag in het werkcafe

Startersmiddag in het werkcafe

Op donderdag 8 juni organiseert Stichting Werkbank Drechtsteden in samenwerking met Regionaal Bureau Zelfstandigen een “Startersmiddag”.

Tijdens deze middag krijgen de bezoekers voorlichting over het starten van een bedrijf vanuit een Bijstandsuitkering en hulp bij het schrijven van een ondernemingsplan. Het programma duurt van 13.30-16.00 uur. Opgeven via email

Wanneer?
8 juni 2017 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Werkbank Drechtsteden
info@werkbankdrechtsteden.nl
Locatie:
Kattestaart 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.