Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Granny Squares haken

Workshop Granny Squares haken

Heb je altijd al willen weten hoe je van die leuke, hippe vierkantjes kunt haken, kom dan naar deze workshop. Martha Huurman zal ons op weg helpen. Geef je snel op want vol = vol. Het belooft een gezellige, creatieve en kleurrijke avond te worden!

Kosten €12,50 inclusief materiaal, koffie/thee en een lekkernij uit eigen oven.

Inschrijven kan via Facebook of dit kan op zaterdagmiddag in 't Winkeltje. Inschrijven kan tot 29 mei! LET OP: maximaal 12 personen.

De opbrengst van de workshop komt volledig ten goede aan de projecten van Stichting Traveling Light.

Wanneer?
30 mei 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
t Winkeltje
Locatie:
Korenbloemstraat 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.