Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandelen en praten met lotgenoten in rouw

Vandaag organiseren Yarden & Verver en rouwdeskundige Ella van Toorn een voorjaarswandeling voor mensen die een dierbare verloren zijn.

Voor veel nabestaanden breekt er na de uitvaart een fase aan waarin het verlies zo aanwezig en voelbaar is. Yarden & Verver en EvT Coaching en Verbinding willen u ook na het afscheid verder helpen. Daarom organiseren zij verschillende activiteiten voor nabestaanden en naasten. Praten met lotgenoten draagt bij aan het rouwproces, zo weten zij uit ervaring.

Op 23 mei a.s. zijn belangstellenden vanaf 13.00 uur welkom in Streek Natuur Centrum “De Alblasserwaard” van de Natuur- en Vogelwacht, op de Matenaweg (naast Wijngaarden). Na ontvangst met koffie en thee start de bijeenkomst om 13.15 met het rouwcafé. U krijgt de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. In kleine groepjes en onder professionele begeleiding spreken we over rouw en verlies.

Aansluitend kunt u meedoen aan de voorjaarswandeling in verbondenheid in het natuurgebied óf deelnemen aan de rondleiding in de Heemtuin. De bijeenkomst wordt om 17.00 uur afgesloten, nadat deelnemers met elkaar genoten hebben van streekeigen, biologische snacks en een drankje.

Deelname is kosteloos. Aanmelden kan tot 21 mei door een e-mail te sturen aan rudolf.verver@yarden.nl.

Wanneer?
23 mei 2017 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Yarden & Verver en EvT Coaching en Verbinding
rudolf.verver@yarden.nl
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.