Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

New Energy Tour & Dag van de Fiets

New Energy Tour & Dag van de Fiets

De New Energy Tour is een combinatie van de Dag van de Fiets, een internationale profwedstrijd en een bijzondere toertocht. Het evenement geeft nieuwe energie door topsport, breedtesport, cultuur en entertainment te verbinden. Het is een duurzaam/groen evenement, powered by cycling. Gratis voor en door bewoners en bezoekers van alle gemeenten die participeren.

In alle gemeenten de Dag van de Fiets van 10:00 -19:00 uur:

  • Sportactviteiten voor brede doelgroep, met het accent op de jeugd;
  • Fietsveiligheid, mountainbike, dikkebandenrace op lokaal parcours i.s.m. onze maatschappelijke partners;
  • Wielerplaza met optredens en horeca;
  • Doorkomst New Energy Tour en Toertocht.

Kijk voor alle informatie op de website.

Wanneer?
20 mei 2017 van 10.00 tot 19.00 uur
Locatie:
Op de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.