Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdconcert Let's play van MV Excelsior

Jeugdconcert Let's play van MV Excelsior

Vandaag organiseren de jeugdafdelingen van Excelsior Papendrecht het jaarlijkse Jeugdconcert in De Palm, een informeel concert rondom het thema "Let’s play".

Het belooft een mooie muzikale avond te worden met een gevarieerd programma van het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest, de Slagwerkgroep, de Junior Slagwerkgroep en de première van Tutti Colore. Het repertoire van elke groep is aangepast aan het thema Let’s play, dat de luisteraars meeneemt naar de wereld van de films en games.

Van Super Mario tot Game Zone en van Jurassic Park tot Star Wars. Het concert wordt in een informeel jasje gestoken zodat het ook de jeugdige luisteraars zal aanspreken. De aanvang is daarom 19.30 uur.

De toegangsprijs bedraagt Euro 2,50 pp (kinderen t/m 12 jaar gratis).
Reserveren is aan te raden voor zowel kinderen als volwassenen, via info@excelsiorpapendrecht.nl

Wanneer?
20 mei 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
MV Excelsior
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
in de Palm, Van der Palmstraat 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.