Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Testdag "nieuw talent" Olympia

Testdag "nieuw talent" Olympia

Gymnastiekvereniging Olympia houdt op zaterdagmorgen 20 mei van 08:30 tot 10:00 een testdag voor nieuwe turntalenten. Meisjes die geboren zijn tussen 2006 en 2012 zijn dan van harte welkom in De Olympiaan.

Tijdens de testdag ga je in groepjes allerlei oefeningen doen. De trainers van de wedstrijdgroepen kijken naar kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en lef. Heb je nog nooit geturnd? Dat maakt niet uit. Er wordt niet gekeken hoe goed je het al kunt, maar hoe goed je kunt leren turnen. En natuurlijk vind je turnen een te gekke sport. Je hoeft geen lid te zijn van Olympia.

Olympia Papendrecht
Olympia Papendrecht is een gymnastiekvereniging met naast de recreatielessen ook een groep van ongeveer 35 selectieturnsters die meedoen aan turnwedstrijden op regionaal en landelijk niveau. En met resultaat! Afgelopen seizoen werden landelijke finales gehaald en werden verschillende medailles en bekers gewonnen bij wedstrijden in Dordrecht en omgeving. De voorbereidende groep voor de allerjongste turnsters en de wedstrijdgroep jeugd zijn op zoek naar nieuwe turnsters. De voorbereidende groep “opstap” traint één keer in de week op dinsdagmiddag en is bedoeld voor turnsters met geboortejaar 2012 t/m 2010. De wedstrijdgroep voor meiden met geboortejaar 2009 t/m 2006 traint twee keer in de week, op dinsdag of donderdag en zaterdag.

Meedoen of meer informatie?
Stuur dan vóór 17 mei een e-mail naar testdagolympiapapendrecht@hotmail.com met daarin je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Je krijgt dan een uitnodiging voor de testdag. Alle meiden krijgen binnen een week na de test bericht. Let op: voor de tweede keer meedoen aan onze testdag kan alleen met geboortejaar 2008 of jonger.

Wanneer?
20 mei 2017 van 08.30 tot 10.00 uur
Organisator
Gymnastiekvereniging Olympia
testdagolympiapapendrecht@hotmail.com
Locatie:
Jacob Catslaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.