Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Estafettemarathon bij AV Passaat

Estafettemarathon bij AV Passaat

Vandaag organiseert AV Passaat de 28e NetServe Estafettemarathon. Er is een parcours van 2,6 km door het groene Oostpolderpark. Aflossing is steeds op de atletiekbaan van Passaat. Teams bestaan uit minimaal 2 lopers. Elk team loopt naar keuze een halve of hele marathon. Als alle teams gefinished zijn sluiten we af met een gezellige barbecue. De start van de estafettemarathon is om 11.00 uur.

Voor wie?
Zowel recreanten, wedstrijdlopers als bedrijventeams kunnen zich inschrijven. Het gezellige en recreatieve aspect van de wedstrijd staat voorop.

Inschrijving:
Voorinschrijving tot 13 mei via e-mail op: inschrijven@avpassaat.nl. Na-inschrijving op de dag van de wedstrijd tot één uur voor de start + €7,50 per team.

U kunt zich op de wedstrijddag nog tot 11.00 uur aanmelden voor de barbecue.

Meer informatie op www.avpassaat.nl

Wanneer?
20 mei 2017 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
inschrijven@avpassaat.nl
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.