Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start voetbalactiviteiten op het Cruyff Court (12-23 jaar)

Start voetbalactiviteiten op het Cruyff Court (12-23 jaar)

Vanaf dinsdag 16 Mei organiseert het Jeugd en jongerenwerk Papendrecht in samenwerking met Terence Arnaud (trainer bij de Feyenoord Soccer School en personal voetbaltrainer) in de maanden Mei, Juni, Juli en Augustus voetbalactiviteiten op het Cruyff Court in Papendrecht.

Deze activiteiten vinden plaats op de dinsdag- en donderdagavond van 19:30 tot 22:00 en is speciaal bedoeld voor de Papendrechtse jongeren van 12 t/m 23 jaar. De activiteiten bestaan uit techniek trainingen maar ook kleine toernooien voor de aanwezige jongeren.

Voor meer info, check de website of neem contact op met Jongerenwerker: Chandre Nandoe Tel: 078-6150496/ 06-38823574  

Wanneer?
16 mei 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Chandre Nandoe
078-6150496
C.nandoe@papendrecht.nl
Locatie:
op het Cruyff Court, aan de Oostkil
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.