Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bob Dylan-dienst

Bob Dylan-dienst

Uitvoering door: ds. Piet van Die.

Bob Dylan geldt als een van de belangrijkste popmusici van de 20ste eeuw. Zijn songs zijn gecoverd door vele artiesten. Wat veel mensen niet weten is dat geloof en Bijbeltaal een belangrijk ingrediënt vormen van zijn werk. Reden genoeg om hem de hoofdrol te geven in de popdienst van dit seizoen.

Medewerking wordt in deze dienst verleend door Wim Bevelander, bekend van jeugddiensten en de band Cashflow3. Hij zal een aantal liederen van Bob Dylan zingen. Daarnaast worden clips getoond van Dylan zelf en van andere artiesten die zijn werk vertolkten. En in de preek wordt uiteraard ingegaan op de rol van religie in leven en werk van Dylan.

Wanneer?
14 mei 2017 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Geref. Kerk 'De Morgenster'
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.