Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aangepaste kerkdienst in de Elimkerk

Aangepaste kerkdienst in de Elimkerk

In de Elimkerk is er vanmorgen een speciale kerkdienst. De dienst zal deze morgen aangepast en gericht zijn op medemensen met een verstandelijke beperking. Het thema van deze dienst is: “Vertel het aan de mensen”

Voorganger is Ds. S. Otten en tijdens de dienst zal catechesegroep “de Parel” een paar liederen zingen. De dienst begint om 10.00 uur en iedereen is van harte welkom. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar koffie of thee te drinken.

Voor vervoer of meer informatie: 078 6427383 (J. Vermeulen)

Wanneer?
14 mei 2017 van 10.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.