Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderrommelmarkt Speeltuin de Zonnebloem

Kinderrommelmarkt Speeltuin de Zonnebloem

Vandaag mogen kinderen hun spulletjes verkopen in de speeltuin. Deze activiteit is voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. De kinderen doen dit onder begeleiding van een volwassene.

De verkoop is van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 9.00 uur kun je jouw spulletjes uitstallen op je eigen kleedje wat je mee brengt. Voor leden is de toegang gratis. Niet-leden zijn van harte welkom, maar betalen een bijdrage van € 2,50.

Opgeven kan via emai: info@speeltuindezonnebloem.nl

Wanneer?
13 mei 2017 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging 'De Zonnebloem'
Locatie:
Clubgebouw aan de Lisbloemstraat (achter de Sterflat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.