Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lentebingo bij VV Papendrecht

Lentebingo bij VV Papendrecht

Vandaag wordt de traditionele Lentebingo georganiseerd. Iedereen is welkom, leden én niet-leden, jong en oud. De bingoavond wordt gehouden in de verenigingskantine op sportpark Slobbengors. De deuren gaan open om 19.00 uur. De Lentebingo start om 19.30 uur en gaat over 5 ronden plus de superronde. Elke ronde is verdeeld in drie delen, waarbij het gaat om achtereenvolgens de bovenste rij, de bovenste/onderste rij en de volle kaart. Tijdens de bingoavond worden dus 18 prijzen uitgedeeld, inclusief de hoofdprijs, die tijdens de superronde valt.

Voor 10 euro kunt u een boekje met bingokaarten kopen waarmee u de eerste 5 ronden kunt meedoen. Uiteraard zijn er ook per ronde losse loten te koop die 2 euro per stuk zijn. Het lot voor de superronde kost 5 euro.

Er zijn mooie prijzen te winnen. Uiteraard staan de koffie, thee en andere drankjes klaar. Verder wordt tussendoor voor wat lekkers gezorgd. 

Wanneer?
13 mei 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
VV Papendrecht
Locatie:
Industrieweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.