Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Knutselen met als thema Moederdag

Knutselen met als thema Moederdag

Vandaag is er weer de mogelijkheid om te knutselen op Kinderboerderij de Papenhoeve. Omdat het bijna Moederdag is is gaan we tussen 13.30 tot 15.30 aan de slag met het knutselen van een verassing voor de liefste mama’s. De verassing kan daarna meengenomen worden in een zelfgemaakt tasje.

I.v.m. met de aanschaf van materialen ontvangen wij graag uw aanmelding, dit kan via de telefoon of bij het buffet.
De kosten voor het knutselen met daarbij een lekker glas limonade bedragen €0,50 cent.

Wanneer?
10 mei 2017 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Kinderboerderij de Papendhoeve
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.