Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkschouw Oostpolder/De Kooy

Wijkschouw Oostpolder/De Kooy

Er staan door de gemeente weer wijkschouwen gepland waarop met bewoners de kwaliteit van de openbare ruimte beoordeeld wordt. Elke schouw duurt anderhalf uur (van 19.00 tot 20.30 uur) en wordt per fiets afgelegd. Fiets u vandaag mee?

Wat wordt er verstaan onder 'openbare ruimte'?
Eigenlijk alles wat niet in particulier bezit en openbaar toegankelijk is. We kunnen bijvoorbeeld de kwaliteit beoordelen van de bestrating, afvalbakken, parkeerplaatsen, sportvelden, plantsoenen of speelplaatsen.

Welke locaties gaan we schouwen?
Dat heeft u zelf in de hand. Locaties waarover u met ons van gedachten wilt wisselen kunt u tot en met 6 mei aanmelden via het digitale dorpsplein www.puurpapendrecht.nl. U maakt een account aan, zoekt de pagina 'Schouw Openbare Ruimte', klikt op de groene button Buurtverbeteringen en geeft de locatie van uw keuze op.
Vervolgens kunnen medebewoners stemmen op de aangedragen buurtverbeteringen. De locaties met de meeste stemmen worden wij samen met u bezocht en beoordeeld.

Methode
Tijdens de schouw geven medewerkers van de gemeente uitleg over waarom een locatie eruit ziet zoals hij eruit ziet, met het zogenoemde Beeldenboek in de hand. Foto's en beschrijvingen in dat boek worden vergeleken met de werkelijke situatie en op basis daarvan gaan we met elkaar in gesprek.

Aanmelden
Als dit u aanspreekt en als u zich hiervoor vrij kunt maken nodigen wij u graag uit. Aanmelden kan eveneens via de eerder genoemde pagina 'Schouw Openbare Ruimte' op de website.

Als u nog vragen heeft of u liever aanmeldt via mail, neemt u dan contact op met Miranda de Wijs, tel. 14 078 of via email.

Wanneer?
9 mei 2017 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
m.de.wijs@papendrecht.nl
Locatie:
startlocatie: tenniscentrum TOP, Parkweg 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.