Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Badmintonboefjes (4-6 jaar) (4 lessen)

Start Badmintonboefjes (4-6 jaar) (4 lessen)

De Papendrechtse Badmintonclub organiseert "badmintonboefjes"; 4 ochtenden in mei en juni, waar uw kind uit groep 1 t/m 3 kan kijken of ze het leuk vinden om te badmintonnen. Er worden spelletjes met racket en shuttle gespeeld. Uiteindelijk wordt uw kind klaargestoomd om te kunnen badmintonnen.

De data: 6, 20 mei en 10, 17 juni.
Stuur bij interesse of om aan te melden een mail.

Wanneer?
6 mei 2017 van 09.00 tot 10.00 uur
Organisator
Papendrechtse Badmintonclub
info@papendrechtse-badmintonclub.nl
Locatie:
Sportcentrum Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.