Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Koffie Met… de wethouder in de kinderboerderij

Start Koffie Met… de wethouder in de kinderboerderij

Vandaag start in de kinderboerderij een wekelijkse koffieochtend: ‘Koffie Met…’. Dit wordt georganiseerd door de Werkgroep Ontmoeting, onder coördinatie van de BWI Papendrecht en in samenwerking met Kinderboerderij Papenhoeve.

Sinds oktober kunnen inwoners van Papendrecht al terecht voor ‘Koffie Met…’ in de bibliotheek. Gewoon even binnenlopen en gezellig een bakkie doen samen. Dit blijkt zo’n succes dat we nu overgaan naar een tweede locatie! Op 4 mei om 10.30 uur wordt de eerste koffieochtend in de kinderboerderij Papenhoeve officieel geopend door Wethouder Reuwer. U bent van harte welkom!

U kunt elke dinsdagochtend terecht in de bibliotheek aan de Markt 2, en vanaf 4 mei dus ook elke donderdagochtend in de kinderboerderij, Admiraal de Ruyterweg 1A. Voor beide locaties geldt: van 10.30 tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van den Ouden of Gerdien Swillens van de BWI Papendrecht, tel. 078 - 615 47 41.

Wanneer?
4 mei 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
BWI Papendrecht / Kinderboerderij de Papenhoeve
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.