Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zuiver water-informatieavond (3)

Zuiver water-informatieavond (3)

Recentelijk waren er in de regio Drechtsteden wederom problemen met een  chemische stof (GenX van Dupont Chemours) die in het oppervlaktewater terecht komt en de kwaliteit van het drinkwater bedreigt.

Het is voor Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme mede aanleiding om wederom Zuiver Water Informatie Avonden te organiseren. Het gaat deze drie avonden primair om de bewustwording van het belang van (zuiver) water, ook middels meten, proeven en vergelijken. Naast informatie over diverse vormen van water-zuivering en een alternatief; de Zuiver Water-kraan/-apparatuur) is er ook aandacht voor met water verband houdende onderwerpen:

Dinsdagavond 2 mei: Zuiver Water & Onze Huid met huidtherapeute Amber Leimema

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor informatie en aanmelden: Zie emailadres hieronder.

Wanneer?
2 mei 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Karel Thieme
info@karelthieme.nl
Locatie:
Arthur Tuytel Chocolaterie & Salon de The, Oude Veer 34
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.