Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Schilderen voor volwassenen (5 lessen)

Vandaag start er weer een korte cursus van 5 schilderlessen. Men schildert van realistisch tot abstract. Schilderen met div. materialen mogelijk.De doelstelling in de cursus is om schildervaardigheden te ontdekken en (verder) te ontwikkelen.Dit doen we door middel van het werken zelf, maar ook door het gezamenlijk kijken en bespreken. 

Er is een cursus op de ochtend of de middag:

  • Donderdagochtend: 10.00-12.00 uur  
  • Donderdagmiddag:  14.00-16.00 uur

Cursusdata: 23, 30 maart, 6, 13, 20 april.

Kosten: € 55,- excl. materiaal, koffie/thee
Voor meer informatie zie de website of bel Riet Meyer: 06-17490971.

Wanneer?
23 maart 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Riet Meyer
Locatie:
De Kooyker, Pieter Zeemanlaan 37a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.