Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Help, hoe voed ik op

Workshop Help, hoe voed ik op

Je krijgt geen gebruiksaanwijzing voor het opvoeden van kinderen. Toch is het één van de moeilijkste taken van ouders/opvoeders om kinderen datgene mee te geven wat belangrijk is. Een kind opvoeden kost tijd en energie. Soms zijn er omstandigheden waardoor het moeilijk wordt om het juiste voorbeeld te geven of je kind datgene te bieden wat je graag wilt.

In de workshop wordt aandacht besteed aan de volgende punten:
Kinderen groeien door liefde en aandacht te ontvangen, jouw aandacht! -  Een kind verdient verzorging en bescherming - Door met je kind te spelen, leert het spelenderwijs nieuwe dingen - Een kind moet leren wat wel en niet mag - Kinderen hebben rust en regelmaat nodig, een stabiele omgeving.

Ook komen verschillende opvoedingsaspecten aan de orde.

Meer informatie:
Deze activiteit is dinsdag 21 februari 2017 van 19:30 uur tot 22:00 uur
Prijs: € 20,00
Docente: Mw. Y. (Yvonne) Witteveen
Locatie: VU-gebouw De Springplank 

Inschrijven kan via de website of telefonisch.

Wanneer?
21 februari 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.