Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietsschouw

Fietsschouw
Vandaag organiseert de gemeente Papendrecht een fietsschouw om de verkeersveiligheid in de gemeente te bekijken en te beoordelen. Graag nodigt de gemeente u uit om hieraan deel te nemen. De fietsschouw is georganiseerd op verzoek van de gemeenteraad.

Programma (onder voorbehoud)
Om 09.30 uur vertrekken we, vanaf het gemeentehuis, op de fiets voor een rondje Papendrecht. Tijdens de fietstocht worden verschillende locaties opgezocht waar de verkeersveiligheid voor de fietsers in het geding is. Per locatie wordt er over de verkeerssituatie gesproken en wordt waar nodig gekeken naar oplossingsrichtingen. De fietstocht eindigt om 12.00 uur in het gemeentehuis met een drankje.

Route
De fietsroute van de schouw bepaalt u. Graag horen we van u welke locaties in Papendrecht aandacht verdienen. We willen u vragen, uiterlijk 3 februari 2017, een lijstje met locaties te maken met daarbij een korte onderbouwing. Daarnaast horen we graag of u meefietst. U kunt uw reactie sturen naar Gerwin Foesenek via email of via 078-7706273. Ook voor vragen kunt u bij hem terecht. 

Wanneer?
14 februari 2017 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Gerwin Foesenek
078-7706273
gpc.foesenek@papendrecht.nl
Locatie:
het gemeentehuis aan de Markt 22
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.