Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Filmcursus voor beginners

Start Filmcursus voor beginners

Videoclub Papendrecht Fade-in'80 start vandaag een beginnerscursus maken en monteren van films.
Tijdens 8 lesavonden worden de basisprincipes behandeld, zoals camera -instellingen, bewegingen en statieven, kadrering en compositie, licht en geluid, algemene kennis van computer en montageprogramma. Tevens titels, muziek en commentaar bij een film maken. Ook maakt men tijdens de extra clubavonden kennis met het werk van de leden van de club, variërend van een leuke vakantiefilm tot interessante documentaires. Tevens worden nieuwe ontwikkelingen besproken.

Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal 10 personen. De cursussen worden gegeven op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het leslokaal op de kinderboerderij De Papenhoeve.

De docent en de begeleiders zijn allemaal ervaren filmers. De deelnemers leren werken met een gebruiksvriendelijk Nederlandstalig montageprogramma. De club heeft een eigen helpdesk en indien nodig geven docenten support aan huis.

De kosten voor de basiscursus zijn 60,- euro per persoon. Enige kennis van en ervaring met computergebruik is noodzakelijk.
Meer informatie is te vinden op de website, via telefoon 078-8444644 of kom vrijblijvend langs op maandagavond.

Wanneer?
13 februari 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
J. van der Leun, Secr. Videoclub Fade-In'80
Locatie:
Kinderboerderij De Papenhoeve aan de, Admiraal de Ruyterweg 1a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.