Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarsconcert oratorium Schepping

Voorjaarsconcert oratorium Schepping

Praise Him brengt, na een zeer succesvolle uitvoering in Zwijndrecht, opnieuw oratorium “Schepping” met zang en beeld

Indrukkend: woest en leeg, licht en uitspansel, zon en maan, leven en als kroon op de schepping “De mens”.
Op een groot scherm begeleiden beelden het door “Praise Him” gezongen oratorium “Schepping” van Johan Bredewout. Zo wordt het machtige scheppingswerk van God heel dicht bij de bezoekers gebracht. De stijlvolle muziektekst is geschreven door Hans de Ruiter. De muziek is oorspronkelijk maar er zijn ook bekende melodieën in verwerkt.

Het Chr. Gem. Drechtstedenkoor “Praise Him” uit Dordrecht staat onder leiding van Jan Quintus Zwart.
Verder werken mee:

  • Kees de Bruin-Piano,
  • Peter Burger-synthesizer,
  • Jorrit Woudt-orgel.

Vandaag staat u een bijzonder concert te wachten, dit keer in de Sionskerk. Aanvang, 20.00 uur, de deur is open vanaf 19.30 uur. Toegangsprijs € 7,50. Uw kinderen, t/m 14 jaar, zijn gratis. Kaarten via 06-51 34 26 20 of  via info@praisehim.nl.

Wanneer?
11 februari 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Praise Him
06-51 34 26 20
info@praisehim.nl
Locatie:
Sionskerk aan de Rubensstraat 35
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.