Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

(Opfris)cursus broedvogels tellen

(Opfris)cursus broedvogels tellen

Vanavond organiseert de vogelwerkgroep van de NVWA een cursus, waarbij professionals vanuit Sovon Vogelonderzoek Nederland bij ons op het streeknatuurcentrum een avond komen verzorgen over  broedvogels tellen met alles wat daarbij hoort; tellen, interpretatie van gegevens, Autoclustering, invoeren met Avimap en noem maar op. Het onderwerp dat daarbij centraal staat is de methodiek van het BroedvogelMontoringProject (BMP)

Behalve dat de avond bedoeld is als opfriscursus voor bestaande BMP-ers, is het ook erg leuk als we nieuwe mensen kunnen verwelkomen.

Dus heeft u interesse in vogels kijken en vogels tellen in het voorjaar? Kom gerust langs om te luisteren of dit iets voor u is. Er is uiteraard ook alle ruimte om vragen te stellen over deze manier van broedvogels tellen. De avond begint om 19:30 uur.

Wanneer?
9 februari 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.