Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start kindercursus Engels (10 lessen)

Start kindercursus Engels (10 lessen)

Kinderen van groep 7 en 8 (ca. 10 - 12 jaar) weten al aardig wat Engelse woorden door tv-programma’s, computerspelletjes of muziek. Maar echt zinnen maken en kleine gesprekjes voeren is wat moeilijker.

In 10 lessen vanaf dinsdag 7 februari leren kinderen vanaf 10 jaar die dat leuk vinden bij Volksuniversiteit Papendrecht  op een kindvriendelijke manier de  beginselen van het Engels. Op die leeftijd zijn zij van nature leergierig en zullen snel het een en ander oppikken.
Het geleerde is leuk om in de praktijk (op vakantie) te gebruiken of als voorbereiding op het Engels in het voortgezet onderwijs.

De lessen worden gegeven op 10 dinsdagmiddagen van 16.00 tot 17.00 uur in VU-gebouw de Springplank. In de schoolvakanties is er geen les. De kosten bedragen € 85,-. 

Voor meer informatie en voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar 078-6154764.

Wanneer?
7 februari 2017 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.