Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sing-In met thema Verkleden (0-4 jaar)

Sing-In met thema Verkleden (0-4 jaar)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Papendrecht organiseert vandaag een Sing-In. Deze gratis bijeenkomst, die verzorgd wordt door twee docentes van Cultuurcentrum ToBe, is bedoeld voor (groot)ouders/verzorgers met hun (klein)kind(eren) van 0-4 jaar. Het thema ‘Verkleden' staat centraal.

De Sing-In vindt plaats bij kinderopvang Wasko locatie De Optimist. U kunt zich aanmelden door telefonisch contact op te nemen met het CJG: (078) 644 52 00.

Wanneer?
6 februari 2017 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
CJG Papendrecht
078-644 52 00
cjg@papendrecht.nl
Locatie:
Wasko locatie De Optimist, aan de Douwes Dekkerlaan 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.