Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boeken- en kledingmarkt bij Excelsior

Boeken- en kledingmarkt bij Excelsior

Vandaag vindt in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht een boeken- en kledingmarkt plaats. Er zijn weer heerlijke verse oliebollen te koop en de  Top2000 is te volgen in de gezellige barruimte van het verenigingsgebouw.

Excelsior zamelt voor de boeken- en kledingmarkt alle soorten kleding (ook kinderkleding) én LP’s, CD’s en DVD’s in. Deze kunnen op doordeweekse dagen (in de avond-uren) worden afgegeven in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan.

Meer informatie over Excelsior en haar activiteiten is te vinden op de website.

Wanneer?
30 december 2016 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
MV Excelsior
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.