Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wat doen dieren in de winter? (Basisschoolkinderen)

Vandaag organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) een activiteit voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. De ochtend start om 10.00 uur bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) en duurt ongeveer 2 uur.

Het thema van de activiteit is Dieren in de winter. Wij trekken warme kleding aan, doen de verwarming aan en blijven vaker binnen dan in de zomer. Maar hoe komen de dieren de winter door? Op deze ochtend gaan we, afhankelijk van het weer, binnen en buiten op zoek naar het antwoord op deze vraag. Dus trek je warme, waterdichte kleding en schoenen aan en kom naar de NVWA.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via scholen@nvwa.eu.

Het SNCA ligt nabij het Alblasserbos. Telefoon: 0184-412618. Voor meer informatie zie de website.

Wanneer?
28 december 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
scholen@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.