Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderkerstconcert: Hoor! De Engelen zingen

Kinderkerstconcert: Hoor! De Engelen zingen

Kinderkerstconcert van Dutch Baroque
Op 23 december organiseert Dutch Baroque in de Morgensterkerk in Papendrecht een kinderkerstconcert voor, en door, jongeren. Een mooi verhaal, zingen en vooral zelf meedoen zijn de ingrediënten voor dit unieke concert.

Het programma van het kinderkerstconcert is speciaal samengesteld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens het kerstconcert is het uitdrukkelijk niet de bedoeling dat de kinderen alleen maar luisteren. Dutch Baroque wil de kinderen graag uitdagen om mee te doen. In de pauze oefenen wij met de kinderen een aantal liederen in. Aan het slot van het concert staan dan alle kinderen op het podium om, samen met de Junior Singers en het Dutch Baroque Orchestra, de slotliederen te zingen.!

Het kerstverhaal wordt verteld door Anne Margriet ten Hoor en wordt afgewisseld met kerstliederen gezongen door de Dutch Baroque Junior Singers. De kerstliederen zijn gecomponeerd voor orkest en jeugdkoor door Gerard de Wit, artistiek leider van Dutch Baroque rondom het kerstthema van de avond: ‘Hoor! De engelen zingen’

Hij selecteerde de liederen uit de in dit jaar uitgegeven liedbundel ‘Weerklank’. Alles klinkt nog mooier door begeleiding van het Dutch Baroque Orchestra. Het belooft een boeiende kerstavond te worden voor het hele gezin, waar kinderen en jongeren schitteren en de avond wel heel spannend en onverwacht eindigt!

De kaarten voor kinderen onder de 18 jaar kosten Euro 5,-
De kaarten voor volwassenen Euro 10,- en gezinnen Euro 25,-
Via de website zijn de kaarten te bestellen.

Wanneer?
23 december 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Dutch Baroque
Locatie:
Morgensterkerk, Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.