Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Koffiemolen

De Koffiemolen

Vandaag is er in de Vrije Baptisten Gemeente (VBG) een gezellige (koffie)ochtend.

De VBG biedt een ontmoetingsplek, een luisterend oor, een praatje, of gewoon een bakje koffie of thee met wat lekkers. En wanneer men niet zo van kletsen houdt, zijn er ook nog andere dingen te doen. En wanneer je kinderen hebt, mag je ze zeker meenemen, want ook voor hen is er genoeg te doen.

De gemeente is gevestigd in wijk 'Molenvliet' en wil er vooral voor de bewoners uit de wijk een thuis zijn.

Een ieder is van harte welkom vanaf 10.00 uur. De inloop duurt tot 12.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wanneer?
21 december 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
info@baptistenpapendrecht.nl
Locatie:
Poldermolen 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.