Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieochtend in Kerstsfeer

Koffieochtend in Kerstsfeer

Vandaag organiseert de BWI Papendrecht in samenwerking met de Bibliotheek AanZet een gezellige ochtend in Kerstsfeer! Met koffie, thee, iets lekkers en live muziek belooft het een gezellig samen zijn te worden.

Aanmelden is niet noodzakelijk, u kunt gewoon binnenlopen in de Bibliotheek Papendrecht tussen 10.30 uur en 12.30 uur. Van harte welkom. De koffie en thee staan voor u klaar.

Wanneer?
20 december 2016 van 10.30 tot 12.30 uur
Locatie:
Bibliotheek Papendrecht, Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.