Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert Special

Kerstconcert Special

In kleine bezetting, drie stemmen en een piano – solo en meerstemmig – wordt het Kerstverhaal door de jaren heen verteld; van Bach “o saviour sweet” en een gezamenlijk gezongen “Komt allen tezamen” via “Mary’s boy child” en een juichend “Die Himmel rühmen” (Beethoven), naar de Beatles en wat stevige “Rocking around the Christmas tree”. Het concert wordt afgesloten met het ultieme en gezamenlijk gezongen Kerstlied “Stille nacht, heilige nacht”.

”Special” is: Rosanne Bakker, Karin van Mourik en Jan Gosker. Piano en coaching: Anneke den Breeker Schijvens.

Het concert is vrij toegankelijk. De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur.

Wanneer?
17 december 2016 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Culturele Raad Papendrecht en Rivas
Locatie:
in Woonzorgcentrum "De Markt", Markt 24
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.